POHJOISMAISET RAKENNUSPÄIVÄT
Linkkejä
Koti   Järjestöstä   Historia  Seuraava(t) tapahtuma(t)

SÄÄSTÖJÄ JA LAADUNPARANNUSTA TAVARANHANKINNAN DIGITALISAATIOLLA -seminaari 24.5.2016

Pohjoismaiset Rakennuspäivät Suomen osasto ry. järjestää iltapäiväseminaarin tavaranhankinnan digitalisaatiosta 24.5.2016.

Seminaarissa käsitellään rakentamisen sähköisiä kaupantekostandardeja. Esimerkkinä on Ruotsissa kehitetty BEAst-standardikokonaisuus, joka mahdollistaa toteutusvaiheen yritysten välisen hankinnan ja logistiikan digitalisaation. Standardien ja niitä täydentävien sähköisten palvelujen avulla voidaan pitkälle automatisoida tilauksiin, toimituksiin, vastaanottoon ja laskutukseen liittyvät prosessit.

Kuulemme myös mihin Suomessa ollaan menossa työmaavaiheen osto- ja logistiikkatoiminnan viestien digitalisaatiossa ja miten se tulevaisuudessa voisi kytkeytyä TEHO-hankkeeseen.

Seminaarin pääpuhujana on Peter Fredholm BEAst-organisaatiosta. Tilaisuus on suunnattu erityisesti urakoitsijoiden ja rakennustuoteteollisuuden edustajille sekä hankintahenkilöille.

Lue lisää »

Ilmoittaudu »

 

 

Asiantuntijaekskursio Trondheimiin 9.-10.10.2014

Pohjoismaiset Rakennuspäivät Suomen osasto järjestää rakennusalan ammattilaisille kaksipäiväisen tutustumiskäynnin Trondheimiin 9.-10.10.2014. Ekskursiolla tutustutaan paikallisten oppaiden johdolla kaupunkikehitykseen ja uusiin rakennuskohteisiin. Trondheimin kaupunkisuunnitteluvirasto esittelee kaavoitusta ja uusia kaupunkirakentamisen kohteita. Tutustumme tarkemmin myös St. Olavs -sairaalan uusiin rakennuksiin, jotka ovat sekä energiataloudellisesti että arkkitehtonisesti mielenkiintoisia. Lisäksi ohjelmassa on merellistä rakentamista, uusia asuinalueita, uutta arkkitehtuuria sekä Trondheimin historiallisia rakennuksia.

Esite (pdf 247 kt) »

Broschyr (pdf 1 Mt) »